Silverwave

De Silverwave Drive-In Shows

Silverwave is de partij voor jou feest! Met meer dan 10 jaar ervaring, kunnen wij je helpen met het grote jaarfeest van de sport vereniging of juist met jou tuin-examen-feest! Door onze ervaring en flexibele opzet kunnen we op verschillende evenementen de juiste oplossing bieden. Graag helpen wij je mee met het opzetten van een goed feest.

Heb je speciale wensen, of gewoon een heel duidelijk beeld wat je wilt? Ook dan kunnen wij je helpen. Enkele voorbeelden van eerder gedane opvallende evenementen:

  • Playback show met presentatie
  • Live zanger voor de echte meezingers
  • Begeleiding van evenementen
  • Thema feesten

We hebben al een aantal standaard shows voor je opgezet als uitgangspunt , of misschien is het al precies wat je wilt. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

XXL Show
1000 man

De grootste standaard show van Silverwave. Hiermee kunt u een XXL feest bouwen.

Naast een grote geluidsset en een uitgebreide lichtshow met spectaculaire effecten zijn we verder aangevuld met een VJ en een groot scherm met een diameter van 2,75Meter. Zo worden de mensen nog verder opgezweept en kunnen teksten, foto’s en filmpjes extra gebruikt worden om het enthousiasme van het publiek te versterken.

Deze show wordt net zoals al onze shows standaard geleverd met de benodigde trussen, rigging, bekabeling en andere benodigdheden. Ook wordt de show voor u opgebouwd en afgebroken op de dag van het feest.

€ 900,- tot € 1200,-

XL Show
500 man

Deze show is vergelijkbaar met onze large show. Echter leveren we deze show met een 2500 watt geluidsset waardoor hij geschikt is voor feesten tot ongeveer 500man. De lichtset die we bij de large show meenemen is op zich zelf al ruim voldoende voor 500 man.

Met deze show maak je ook in de grotere zalen een bruisend feest. En vergeet onze dj niet die op elk publiek kan inspelen.

Verder op deze pagina staan ook uitbreidingen welke uitstekend bij deze show gecombineerd kunnen worden om zo je feest net even specialer te maken.

Zoals elke show wordt ook deze verzorgd door onze dj, op de dag zelf voor u opgebouwd en afgebroken en nemen we alle benodigdheden zelf mee.

€ 600,-

L Show
250 man

Geschikt voor de meeste verenigingen, clubs en de net wat kleinere budgetten. Deze set komt met een 1500 watt geluidsset, draaitafel en dj meubel en een uitgebreide muziek bibliotheek om ook de meeste verzoekjes te kunnen inwilligen.

Natuurlijk ook mag de licht set niet ontbreken De lichtset bestaat uit 2 gasontladingsscanners, 2 halogeenscanners, led strips, rookmachines en stroboscopen. Hiermee ben je klaar voor een feest!

Zoals elke show wordt ook deze verzorgd door onze dj, op de dag zelf voor u opgebouwd en afgebroken en nemen we alle benodigdheden zelf mee.

€ 500,-

ikea
50 - 150 man

Er zijn natuurlijk ook gelegenheden waarbij de kleine intieme sfeer juist gewenst is. En dan is het lang niet altijd wenselijk om een dj die je niet kent op je feest te hebben staan. Ook hoeft de dj-booth en lichtset niet het middelpunt van het feest te zijn.

Wij kennen deze feestjes en vinden ze zelf ook vaak de gezelligste, daarom zijn we trots dat we een unieke oplossing kunnen bieden. Een doe-het-zelf drive-in show.

We plaatsen een geluidsset passend voor de ruimte en het publiek samen met een digitaal jukebox systeem met daarin alle muziek waar wij over beschikken. Dit is incusief de laatste top40, maar ook muziek uit bijna alle genres. De gasten kunnen zelf verzoekjes selecteren en het systeem maakt hier een continu doorlopende playlist van. Eventueel vullen wij dit naar wens aan met sfeerverlichting of effectverlichting.

Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg, mogelijkheden en ideeën om uw gelegenheid precies zo te maken als u wilt.

€ 300,- tot € 500,-

VJ
add-on

Je ziet het op steeds meer evenementen, in meer discotheken en op meer feesten. Een VJ. Ook wij beschikken over onze eigen huis vj om uw feest net dat beetje extra te geven.

Een VJ gebruikt een of meer schermen in de zaal om visuals (video) op te projecteren welke bij de sfeer van dat moment past. Vergelijkbaar met en vaak aanvullend op een lichtshow.

Onze VJ kan eventueel ook teksten projecteren, of foto’s of video’s aangeleverd door u (bijvoorbeeld eerder op de dag gemaakt).

Uit ervaring weten wij dat deze uitbreiding zeer aanslaat bij de bezoekers en daarom zeker het overwegen waard is!

€ 100,-

Maatwerk
 

Op deze pagina staan verschillende standaard oplossingen en paketten, echter is dit niet de enige manier waarop wij werken. Elk feest is tenslotten anders en daarom denken wij altijd mee met jou wensen.

Wil je een combinatie van shows, een dj en een jukebox systeem samen, meer verlichting als je kunt verzinnen, een skybeam, verschillende artiesten. Of mischien wil je juist afslanken, het licht weglaten of juist alleen onze lichtshow.

Bijna alles kan geregeld worden en op de meeste budgetten kunnen we ons wel aanpassen, bel daarom eens en overleg over de mogelijkheden.

budget naar keuze