Silverwave
DJ, Geluidstechnicus
Leeftijd:
40 jaar
Bij silverwave:
24 jaar

Als DJ probeer ik altijd de dansvloer zo vol mogelijk te krijgen en te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ik een erg veelzijdig DJ ben wat muzieksmaak betreft. Verder ben ik als oprichter van Silverwave naast DJ ook de primaire aanspreekpersoon. Daarom kun je me ook direct mailen op paul@silverwave.nl of bellen via +31 (0) 6 1919 8066. Als je dat doet komen we vast uit op een leuk feest.

VJ, Geluidstechnicus
Leeftijd:
37 jaar
Bij silverwave:
11 jaar

Al sinds het ontstaan van Silverwave ben ik zijdelings betrokken bij de drive-in, maar sinds 2011 dan ook echt. Ik houd me voornamelijk bezig met video en ben dan ook de VJ van Silverwave, maar ik vind het ook erg leuk om bezig te zijn met de techniek van het geluid en licht. Verder zal je me regelmatig met een camera zien rondlopen. De meeste foto's in het fotoboek zijn van mijn hand.

DJ, Customer relations
Leeftijd:
37 jaar
Bij silverwave:
7 jaar

Ik ben altijd in voor een gezellig feestje en voel me dan ook het lekkerst als we weer ergens een mooie avond aan het verzorgen zijn. Lekker bezig zijn met muziek, misschien met een klein biertje on-the-side, en dan zo'n zaal zien reageren. Dat is het mooiste wat er is. Alle feestjes zijn wat dat betreft mooi, maar je kun me echt blij maken met studenten en verenigingsfeesten.